söndag 19 oktober 2008

15 dagar kvar.......

Det närmar sig med stormsteg nu att ett skepp kommer lastat (eller några lastbilar) med ett stycke hus!!! 15 dagar kvar, känns otroligt, som vi har väntat!!
Vi har, medans vi väntat, ägnat oss åt att färdigställa garaget. Vi har satt väv på väggarna som vi målat vita med en ferrariröd högblank rand mitt över väggen. Blev riktigt snygggt. Taket är vitlaserat. Lysrören är på plats och strömmen är indragen.


Vi har fått upp hyllor på väggen och staplat all den ved som blev kvar efter garagebygget i sommar efter väggen. Det kan bli en kall vinter för vi tänker elda i våran fina kamin!!

Det som är kvar innan vi är helt klara är att måla fodrena runt fönster och dörr samt att sätta upp garageportöppnaren.




I takfoten har vi satt upp spottlights som kommer att lysa upp väggen. Vi använder oss av LED lampor här som ger ett behagligt sken, håller länge och är mycket energisnåla. Vi kommer att sätta upp samma sorts spottar i husets takfot.
I carporttaket har vi satt upp 12 st spottlights med lågenergilampor. Man sparar mer pengar än vad man kan tro på att använda LED och lågenergilampor. All utomhusbelysning är kopplad till ljusrelä och timer.










Inga kommentarer: