fredag 21 november 2008

10 timmars arbete i huset idag!!!

Idag har vi fortsatt med köket och satt en avsågad del av bänkskivan upp mot skivan som ligger uppe på diskmaskinen. Vi hade först tänk ha en vit täckskiva där, men när vi fick en bit över från köksbänken ändrade vi oss och resultatet blev mycket bra tycker vi!!


















Så här ser luckorna ut efter lackeringen. Otrolig skillnad att få bort träkanterna och nya handtag. Det är även en helt annan lyster i luckorna nu. Det var betydilgt mycket billigare och lacka om än att ta uppgranderade luckor från Älvsbyhus.









I badrummet så hart vi idag plockat ut handfat och alla vattenledningar som går runt rummet. Även elementet har vi plockat ut för att kunna kakla överallt. Sedan har vi satt upp våtrumsgips som både är limmats och skruvats. Vi har även denna helg hjälp av Alexandras pappa och morbror Per.





På lilltoan har min kära sambo Alexandra lagt tätskickt/fuktspärr på golvet. Nu är det klart för att kakla!! På väggarna i lilltoan sätter vi väv som vi målar, men det blir morgondagens projekt. Kanske hinns det med att kakla där oxå!!



Inga kommentarer: