söndag 2 november 2008

Husleverans

Det är inte varje dag man råkar köra om sitt eget hus på E4:an, men det var precis vad vi gjorde idag! Vi har under helgen varit i Skellefteå och på väg hem hamnade vi bakom en lastbil från Älvsbyhus. Lite på skämt sa vi till varandra "tänk om det är vårt hus som kommer nu". Desto närmare Umeå vi kom desto troligare vekade det att huset var på väg till oss. När vi svängde av E4:an vid stöcke och lastbilen följde efter förstod vi att det var vårt efterlängtade hus som var ute och åkte.
Här passerar vi huset på E4:an utanför MAX i Umeå

Här kommer lastbilen på väg mot tomten.
Redan i fredags anlände dom första delarna till huset och idag kom alltså ytterliggare två moduler. Imorgonbitti kl 07 börjar arbetet med att sätta ihop allting. Då kommer de två kvarvarande modulerna samt takstolarna och övervåningens gavelväggar.
Lossning


Nu ikväll har vi gjort de sista förberedelserna inför byggstarten. Detta genom att placera ut den åldersbeständiga plast som kommer att ligga i grunden för att skydda mot fukt underifrån. Det blir att gå i säng nu för imorgon när vi vaknar är det äntligen den dagen som vi gått och väntat på så länge!!!!















Inga kommentarer: