söndag 23 november 2008

Lördag 22/11. Idag blev det 15 timmars arbete i huset!!

Det har varit en produktiv dag idag då vi hunnit med massor. Alla omlackade luckor har fått nya handtag. Det är alltid lika spännande och se om man har mätat in handtagen rätt när man ska borra. Men som tur var hamnade alla handtag på rätt plats!! I köket har vi även fått upp kaklet som kommer att sitta ovanför spisen. I morgon kan vi kanske få upp köksfläkten och överskåpen. Vi saknar en lucka som ska sitta på diskmaskinen då vi har fått fel diskmaskin. Den som vi beställde skulle ha rostfri front men den vi fick var helintegrerad. Det blev dock bättre och kommer att bli snyggare att sätta en diskmaskinsfront som ser ut som resten av köksluckorna.






På lilltoan har vi idag satt väv och hunnit måla den två varv. På golvet ligger nu turkos mosaik som ska fogas under morgondagen. Vi kommer även att byta ut handfatet och sätta in ett runt handfat. Förhoppningsvis är lilltoan färdigställd imorgon. Då kommer lite bilder på hur det blev.
På stortoan har vi idag lagt golvvärme och flytspacklat. På bilden syns den ram som vi byggt för att senare få rätt lutning ner mot golvbrunnen. Vi kommer därför att handspackla denna del av badrummet.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint ert kök ser ut att bli! Och vad roligt att det närmar sig inflyttning för er. Vi väntar med spänning på vårt Höner som ska byggas i Täfteå om tre veckor.

Vimsingen sa...

Oj det låter som om ni har jobbat på duktigt!
/Vimsingen

Alexandra och Per sa...

Det har blivit några timmars jobb under helgen men som tur är så är det ett väldigt roligt jobb. Sen har vi fått ovärdelig hjälp av Alexandras pappa och morbror.

Vad kul att det börjar närma sig med erat hus i Täfteå. Ni har väldigt mycke skoj att se fram emot!!

/Per och Alexandra