lördag 15 november 2008

Nya köksbänkar och upphöjd diskmaskin.

Nu när taket på garaget är klart så kunde vi igår färdigställa isoleringen av innertaket. Vi har använt oss av så kallad lösull. Ett väldigt smart och lätt sätt att isolera på. Med 20 cm isolering i väggarna och 15-20 cm lösull i taket hoppas vi nu att garaget håller värmen även om det blir kallt i vinter!!


Idag har vi börjat med förberedelserna för att sätta klinker i lilltoan. Det första steget är att praima golvet vilket vi har gjort idag. Nästa steg blir att flytspackla golvet vilket blir morgondagens lilla projekt.


I köket har vi idag bytt bänkskivor. De bänkskivor som följde med huset får nog bli arbetsbänkar ute i garaget. Nu har vi istället bytt till ekskivor och en nersänkt ho. Bänkar och ho är köpt på IKEA.

Jag har även idag byggt ett skåp, eller snarare en liten låda, som kommer att stå under diskmaskinen. En upphöjd dikmaskin ger en behaglig arbetsställning när man plockar in och ut disk. Diskmaskinen hamnar nu ca 35 cm upp från golvet. Skälva skåpet är byggd av vitklädd spånskiva medans lådan som sitter i den är från IKEA. Lådfronten kommer att sticka upp och dölja diskmaskinens sockel. Våra luckor är på lackering just nu men det kommer fler bilder då dessa är på plats.





Så här ser det ut just nu inne i vårat kök. Nya bänkskivor och upphöjd diskmaskin!! Vi känner oss riktigt nöjda med de förändringar som vi hittills gjort i köket.

Inga kommentarer: